Mijn tarieven

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 60 minuten. Ik neem graag de tijd voor je. En verder werk ik eerst altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Mijn tarieven
Intake en reguliere sessies van 60 minuten €90
Voor relatietherapie trek ik 90 minuten uit en reken ik €150

Vergoed?
Sommige verzekeraars vergoeden alles. Anderen hebben een maximum op het aantal sessies. En sommige vergoeden niets. Daarom is het goed om van te voren even na te kijken wat jouw verzekeraar doet. Kijk op lvpw.nl en rbcz.nu voor meer informatie.

De voordelen

  • Een persoonlijke benadering
    Kleinere praktijken zoals die van mij besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding.
  • Mijn sessies zijn langer
    In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die veel van mijn collega’s gebruiken, duurt een sessie bij mij 60 minuten.
  • Geen wachtlijst
    Je kunt bij mij altijd terecht binnen een periode van 2 weken.

De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Dit kan contant of, als je daar gebruik van maakt, per mobiele overboeking. Je ontvangt dan meteen de digitale factuur in je mailbox.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.